Dacian Cioloş, glumă pe Facebook: În ritmul acesta, o să se spună că nu avem simţul umorului

Data publicării:
dacian ciolos zambitor guvern-1

 

”Parcă nici păcălelile de 1 Aprilie nu mai sunt ce-au fost. După trei luni, ceva ce părea o glumă bună s-a lăsat cu un pachet de simplificare şi debirocratizare. În ritmul acesta, o să se spună că nu avem simţul umorului”, a scris Dacian Cioloş.

El a ataşat postării sale un articol din HotNews, o farsă de 1 aprilie, în care autorii anunţau că Guvernul a luat măsuri spectaculoase de reducere a numărului de documente solicitate de autorităţi cetăţenilor în diverse chestiuni. Articolul respectiv ironiza activitatea aşa-numitei ”comisii de tăiat hârtii” ce a fost înfiinţată la nivelul Guvernului la sfârşitul lunii februarie cu scopul de a identifica modalităţile de debirocratizare a administraţiei publice centrale.

Guvernul a adoptat, în şedinţa de marţi, măsurile de debirocratizare a administraţiei, anunţate de către premierul Dacian Cioloş, între care scutirea de taxa de timbru pentru cartea de identitate, renunţarea la copiile legalizate, reducerea numărului de taxe pentru eliberarea unor documente. Noile măsuri stabilesc inclusiv posibilitatea plăţii online a amenzilor de circulaţie, dar şi înregistrarea video a examenului pentru obţinerea permisului de conducere.

Citiţi şi:

Decizii în Guvern: fără alergătură după cazierul judiciar, fără taxă de timbru pentru eliberarea documentelor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri