Atenţie la infractori! Accidentul de astăzi de pe Centura de Vest a Ploieștiului a fost un pretext pentru infractori să obţină rapid sume de bani.

Embed:

 

O telespectatoare Digi24 ne-a semnalat că în această dimineaţă, la scurt timp după accidentul de pe centura Ploieştiului, fiul ei a fost sunat în străinătate de o persoană care pretindea că este angajată a Ministerului de Interne şi l-a anunţat pe acesta că mama lui a fost implicată în accident şi că are nevoie de o operaţie urgentă.

Tânărului i s-a solicitat să vireze într-un cont bancar 1.000 de euro, necesari pentru o operaţie.

A fost sunat în Cehia de un individ, că s-a întâmplat un accident şi că eu am nevoie de o operaţie pe coloană. I-ar fi pus şi pe cineva la telefon, cum că eu aş fi fost victima. A fost schimbul trei, s-a trezit speriat, s-a dus la bancă. Ca un făcut fraţii lui au fost schimbul trei şi nu răspundeau la telefon şi l-a sunat pe tatăl lui şi el m-a sunat pe mine”, a spus doamna Ionela.

Niciodată instituţiile statului nu fac astfel de solicitări, aşa că nu răspundeţi acestor tipuri de încercări de fraudă şi semnalaţi eventualele apeluri la 112.


Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!