Un iranian de 57 de ani a fost găsit mort într-o maşină, din Voluntari, Ilfov, fiind împuşcat în cap. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov au deschis o anchetă şi nu exclud nici varianta sinuciderii, nici pe cea a crimei, informează News.ro.

 

Un trecător i-a anunţat, în jurul orei 15:00, pe poliţişti că a observat un cadavru într-o maşină de pe strada Matei Millo din Voluntari.

În urma primelor verificări s-a constatat că bărbatul decedat era încuiat în maşină, iar cheile se aflau în contact. Pe bancheta din spate se putea observa tubul unui cartuş de calibrul  9 mm, potrivit unor surse judiciare.

Sursele citate nu au putut preciza dacă a fost găsită şi arma cu care s-a tras, dar au precizat că maşina era intactă, astfel încât este exclus să se fi tras din exterior.

O echipă de criminalişti ai Poliţiei Române, coordonată de procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, a deschis o anchetă şi a început să ridice probele.

Aceştia l-au identificat pe decedat ca fiind un om de afaceri iranian, în vârstă de 57 de ani, domiciliat în Giurgiu. Maşina în care a fost găsit bărbatul aparţine soţiei acestuia, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Cadavrul a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” din Capitală iar maşina a fost dusă la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov pentru mai multe verificări criminalistice.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!