Tăriceanu dă explicații pentru permisul schimbat peste rând: Preocuparea aleşilor nu e să stea la coadă

Data publicării:
tariceanu permis news

Au apărut primele explicaţii din partea şefului Senatului, după ce s-a aflat că a intrat peste rând la Poliţia Rutieră, pentru a-şi reînnoi permisul de conducere. „Preocuparea aleşilor nu e să stea la coadă, ci să se ocupe de nevoile comunităţii", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, într-o emisiune televizată.

Între timp, la Serviciul de permise auto din Bucureşti este anchetă, din acelaşi motiv. Verificările îi vizează pe funcţionarii care l-au ajutat pe şeful Senatului să intre în faţă, în condiţiile în care aproximativ o mie de oameni aşteptau afară. Şi la DNA a fost depusă o plângere împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu, din acelaşi motiv.

Există în orice stat câteva funcţii importante unde oamenii au fost aleşi pentru ca să reprezinte într-un fel statul şi să se dedice în principal problemelor societății şi comunităţii lor. Asta trebuie să fie preocuparea lor principală, nu statul la coadă”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Am vorbit să merg înainte de începerea programului, ca să nu fac un gest ostentativ de a trece prin faţă”, a adăugat președintele Senatului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri