Americanii de la Uber vor să se extindă şi în afara Bucureştiului. Ar vrea să lanseze aplicaţia de transport şi în Cluj, Iaşi şi Timişoara, a declarat pentru Business Review, Nicoleta Schroeder, şefa Uber România.

Embed:

 

În Bucureşti, aplicaţia care le permite şoferilor să transporte pasageri cu maşina personală a fost descărcată de peste 70.000 de utilizatori. Însă cei de la Uber nu spun câţi dintre cei care au aplicaţia pe telefon o şi folosesc şi nici câte maşini sunt disponibile. Totuşi, potrivit companiei, Bucureştiul a fost unul dintre oraşele est-euroepne cu cea mai rapidă creştere pentru Uber. Acesta este şi motivul pentru care este plănuită extinderea în alte oraşe din ţară.

Va fi interesant de văzut ce tarife vor adopta în provincie. În momentul lansării şoferii Uber cereau 1,4 lei pe kilometru, un tatif identic cu cel al majorităţii taxiurilor din Capitală. Acum, tariful de bază este de 1,65 de lei.

Cum în provincie taxiurile sunt mai scumpe decât în Bucureşti, nu este exclus ca Uber să aibă de asemenea curse mai scumpe în afara Capitalei.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!