Poliţistul care a căzut într-o groapă, în Bucureşti, în timp ce era în misiune, a murit

Data publicării:
politsigroapa

Potrivit primelor informaţii, groapa a fost săpată pentru lucrări la reţeaua de gaze şi era semnalizată cu garduri şi bandă galbenă.

Accidentul s-a petrecut pe bulevardul Ştirbei Vodă din Bucureşti. Pe o ploaie măruntă, agentul de la Brigada Rutieră avea misiunea de a fluidiza traficul, pentru trecerea unei coloane oficiale. Din motive încă nestabilite, poliţistul a căzut cu motocicleta într-o groapă de câţiva metri adâncime, săpată pentru o lucrare la reţeaua de gaze.

Medicii care au intervenit la locul accidentului l-au găsit pe poliţist în stop cardio-respirator. Casca sa era distrusă la marginea gropii.

Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei: „În jurul orelor 19 a fost sesizat un eveniment rutier în care este implicat un coleg de-al nostru. În prezent se realizează cercetarea la faţa locului. Cercetările au fost preluate de către Parchetul competent material şi teritorial”.

Poliţistul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Universitar din Capitală, dar doctorii nu au putut face nimic ca să-i salveze viaţa. Ancheta urmează să stabilească exact cauzele accidentului. Agentul care a murit avea 28 de ani şi lucra de opt ani la Brigada Rutieră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri