Regăsire emoţionantă pentru o familie de refugiaţi irakieni, care şi-a recuperat pisica pierdută în insula Lesbos. După ce au ajuns în Norvegia, oamenii au postat pe reţelele de socializare fotografiile şi povestea animalului. Aşa au reuşit să-i dea de urmă.

Embed:

Epopeea felinei Kunkush a durat câteva luni. În noiembrie 2015, o irakiancă a fugit spre Europa cu cei cinci copii ai săi şi o pisică. În insula grecească Lesbos, animalul s-a rătăcit, iar refugiaţii au plecat fără ea în Norvegia.

Pisica a fost recuperată de o voluntară din Germania, care a dus-o la Berlin, a vaccinat-o şi a început să-i caute stăpânii. Abia după câteva săptămâni, când îşi pierduse orice speranţă, a descoperit pe Facebook fotografiile postate de familia de irakieni, cu care a luat legătura şi le-a promis că le-o va duce pe Kunkush.

Revederea a fost extraordinar de emoţionantă.

Mama copiilor a reacţionat de parcă şi-ar fi regăsit un prunc pierdut. Povestea, preluată de mai multe publicaţii europene, are peste 42.000 de vizualizări pe site-ul The Guardian în doar două zile.

 

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!