Transportul public din 7 oraşe din România, disponibil în Google Maps Transit

Data publicării:
google maps bucuresti

Google, în colaborare cu SimPlus şi Concept Apps, au inclus informaţii despre transportul în comun în oraşele Bucureşti, Ploieşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Constanţa şi Craiova, la adresa maps.google.ro.

Serviciul numit Google Maps Transit este util pentru a obţine indicaţii de orientare care includ de acum şi transportul public, pe lângă cele pentru maşini şi cele legate de mersul pe jos. Google Maps afişează toate rutele existente pentru a ajunge la o anumită destinaţie, cuprinzând toate liniile de transport în comun recomandate - metrou, autobuz, tramvai şi troleibuz, cât şi informaţii despre staţii şi rute.

Informaţiile despre transport public sunt disponibile atât pe versiunea de desktop a Google Maps, cât şi pentru Android şi iPhone.

Aceasta este a doua etapă a dezvoltării serviciului Google Transit din Google Maps în România, după ce, în martie 2012, Braşovul a devenit primul oraş pentru care au fost oferite informaţii privind transportul public. La nivel mondial, Google oferă informaţii de tranzit pentru mai mult de 1 milion de staţii din 800 de oraşe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri