A fost lansat Turbo Dismount, simulatorul de prăbuşiri

Data publicării:
turbo dismont

Turbo Dismount este un simulator de prăbuşiri. Obiectvul jocului este să aşezi un omuleţ păpuşă, ca cele din testele de maşini, pe un vehicul şi să-l lansezi la viteză maximă, cu scopul de a distruge cât mai multe, într-un mod cât mai spectaculos. 

Jocul are mai multe nivele şi fiecare e un pic diferit. Unele nivele te pun faţă în faţă cu un perete, altele cu o rampă sau cu o stradă foarte aglomerată. După ce îţi aşezi omuleţul pe unul din multiplele vehicule, trebuie să-l lansezi cu viteză cât mai mare şi să speri că va lovi cât mai multe obiecte şi va face cât mai mare dezastru, pentru un punctaj cât mai mare. Viteza vehiculului poate fi modificată, poziţia omuleţului şi pot fi adăugate şi obstacole în plus, de exemplu rampe, mine, pereţi, şi aşa mai departe, pentru a face dezastrul cât mai mare. 

Atracţia principală a acestui joc este să te uiţi la reluările fiecărui nivel, in slow motion. Când te uiţi la reluări, poţi încetini destul de mult ca să vezi fiecare detaliu al prăbuşirii, din mai multe unghiuri. Unul din defectele jocului este că mai departe de satisfacţia vizuală de a vedea prăbuşirea şi goana după un punctaj mai mare cu care să te lauzi, nu există prea mare varietate, cum ar fi misiuni sau obiective specifice. Distracţia din Turbo Dismount este cea pe care ţi-o creezi singur. 

Ţineţi cont că pe device-urile mai vechi sau mai puţin performante Turbo Dismount sacadează destul de mult. În schimb, jocul este disponibil gratuit, deci poate fi încercat fără riscuri. Varianta gratuită vine cu un număr de nivele şi vehicule, dar pentru 5,5 euro, puteţi debloca restul nivelelor şi vehiculelor, dacă cele existente nu vă satisfac pofta de haos. 

Dacă esti genul care se uită pe youtube la teste de maşini şi prăbuşiri date cu încetinitorul, atunci mai mult ca sigur vei aprecia genul de haos disponibil în Turbo Dismount. Posibil să te plictiseşti de el în cinci minute, dar, din fericire, nu trebuie să dai bani ca să-l încerci. Turbo Dismount e disponibil acum pentru iOS şi Android gratuit cu microtranzacţii opţionale. Jocul este disponibil şi pe PC într-o variantă mai amplă, la 10 euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri