ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Candidații și hobby-urile lor

Data publicării:
MONICA MACOVEI motociclisti

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Candidații prezidențiali își regăsesc sau îşi descoperă mici plăceri. Monica Macovei, candidat independent, este pasager, dar vrea să-și ia carnet pentru a conduce motocicleta. „În ultimul timp merg pe motocicletă, pentru că e cel mai rapid mod de transport în București. Când conduc mașina și văd un motociclist că se strecoară, am emoții (...) Prefer să-l las să se ducă în față, ca să-l protejez”, le-a mărturisit Monica Macovei motocicliștilor pe care i-a întâlnit în parcul Herăstrău.

Fostul ministru al Justiţiei declară ca sportul nu-i este străin. „Schiez și cobor pe pârtii negre și mai și sar de pe trambuline. Înot câte patru ore. Am curaj și îmi place libertatea (...) Sunt un politician atipic”, spune Monica Macovei.

Și ca să arate că nici tradițiile nu-i sunt străine, ea a postat pe contul de Facebook o fotografie din 1973 în care apare îmbrăcată în costum popular. „În casa bunicilor – Crăciun 1973”, a menționat ea.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Un alt candidat independent, Călin Popescu Tăriceanu, cunoscut drept pasionat de mașini, și-a reînnoit brevetul de pilot de avion.

Numai cei care nu au învățat zborul nu pot să înțeleagă frumusețea lui, vezi pământul altfel. Aici ai temperatura mediului ambiant, sunt, în mare, echipamentele esențiale”, explică el, de la manșa avionului.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Elena Udrea A sărit din văzduh cu parașuta, a devenit apărătoarea tradițiilor populare și nu a ezitat să facă aerobic în public. Recent, a adăugat salopeta de muncitor de uzină.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, este cunoscut sibienilor ca un biciclist cu state vechi. În prezent, a devenit un cititor împătimit.

„Mulțumesc domnului director (...) pentru faptul că mi-a înlesnit obținerea unei legitimații la BCU. Ultima pe care am avut-o e veche cam de 35 de ani”, a spus Iohannis.

În plus, candidatul din partea Alianței Creștin-Liberale a decis să-și țină un jurnal de campanie.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Rivalul său direct, social-democratul Victor Ponta, este pasionat de baschet, fotbal sau raliuri.

 Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri