ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis despre tema ruperii Transilvaniei: „Sunt cretinisme!”

Data publicării:
klaus iohannis la digi24 - captura

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Astfel de teme false apar atunci când acești oameni de tip PRM sunt cooptați pentru niste voturi. Cum poate cineva să vină în 2014 să afirme că cineva vrea să rupă Ardealul sau să ducă la o învrăjbire a ardelenilor împotriva oltenilor? Sunt cretinisme”, a spus Klaus Iohannis la Digi24.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014Să vii în 2014 de dragul a câtorva voturi să spui... asta nu e admisibil. Nu mi-a trecut nici prin gând că cineva din politică poate afirma așa ceva. Imediat au ieșit și alte lucruri care de care mai urâte, nu s-a terminat bine înțelegerea în spatelor ușilor, iese Vadim și spune că Năstase a făcut lucruri bune, la fel Hrebenciuc. Ce să credem? Dupa ce câștigă, Ponta le dă drumul la toți. Adoptă amnistia, ăsta e viitorul pe care ni-l pregătește, gratiați toți corupții, învrăjbirea populației pentru a fi condusă mai ușor”, a adăugat el.

Urmăriți emisiunea integrală în videoul de mai sus.


ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014Klaus Iohannis a spus despre contracandidatul său Victor Ponta că este „un tânăr politician care vine cu vechile metehne ale FSN și ale PDSR”.

Totuși, a arătat el, pe fondul sărăciei populației, de multe ori „aceste abordări xenofobe, șoviniste și populiste au un public”.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014E important să avem o schimbare în politică și să avem o schimbare îin abordarea economică. S-a constatat, de fiecare dată când oamenii au fost săraci, populismul a prins și a dus la abordări dictatoriale . E o chestiune de siguranță națională să avem o economie funcțională”, a mai spus Klaus Iohannis.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri