Ilie Zubaşcu a pornit ca barman pe litoralul românesc, iar acum a ajuns să le predea studenţilor englezi, la Universitatea West London, din Marea Britanie.

Embed:

Ilie Zubaşcu a călătorit prin toată lumea. Era barman şi a servit clienţi, în hoteluri şi localuri de lux, inclusiv pe Claudia Schiffer. Experienţele trăite l-au făcut să se îndrăgostească de turism şi s-a apucat de studii, în acest domeniu, în capitala Marii Britanii.

Anii studenţiei i-a trăit într un ritm nebun: cei 4 ani de facultate i-a terminat în 3, timp în care a şi lucrat. Se trezea cel târziu la ora 8.00 şi ajungea acasă la 3 dimineaţa, 5 zile pe săptămână. Şi oricât de greu i-a fost, inclusiv financiar, pentru că studiile îl costau 7.000 de lire pe an, nu s-a dat bătut.

Mai mult, ambiţios din fire a reuşit să îşi impresioneze profesorii, care i-au cerut să le predea studenţilor şi să le împărtăşească experienţa sa. Şi se pricepe. Una dintre studentele sale a organizat evenimente la care a participat chiar preşedintele american Barack Obama.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!