Cine s-a îmbolnăvit în vacanţă, departe de ţară, ştie că poţi avea bătăi de cap, chiar şi dacă deţii o asigurare de călătorie. Domnul Ştefănescu, personajul Digi24, a trecut cu bine şi prin această încercare şi acum ne epxlică tot ce avem de făcut.

Embed:

Domnul Ştefănescu a mers la schi, însă a avut un accident. A căzut pe pârtie şi a ajuns la spital. Noroc că încheiase o asigurare de călătorie înainte de a pleca în străinătate.

Primul lucru pe care l-a făcut a fost să sune în ţară, pentru a înştiinţa compania de asigurări despre accident. Chiar şi cu o poliţă valabilă, domnul Ştefănescu tot a trebuit să plătească serviciile medicale. E drept, compania de asigurări îi va deconta toate cheltuielile, la întoarcerea în ţară. Până atunci, va trebui să facă nişte paşi.

Mai întâi, să depună la asigurător un dosar care să conţină poliţa de asigurare şi o declaraţie în care sunt descrise împrejurările accidentului. Apoi, sunt necesare şi documentele medicale care sa ateste diagnosticul şi tratamentul urmat. Nu trebuie să uite facturile privind cheltuielile medicale. După atâta tevatură, domnul Ştefănescu şi-a propus să fie mai atent când pleacă în vacanţă.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!