Specialiștii americani îl văd pe Pascal învingător „Imaginea lui Bute bătut măr de Froch nu mi-a fost încă ștearsă din memorie”

Data publicării:
5316707-Mediafax Foto-George Filip

Înaintea disputei, Ring Tv, cel mai prestigios post de specialitate din Statele Unite, a realizat o analiză amănunțită a luptei, solicitând opiniile și pronosticurile a 22 de experți de renume de peste Ocean. Aceștia au disecat atuurile celor doi luptători și au oferit o avancronică amplă a meciului.

Jim Lapley, expertul HBO, crede că Jean Pascal e favorit, chiar dacă îl vede pe Bute ca fiind boxerul mai bun. „Dacă ar lupta amândoi în formă maximă, el e clar tehnicianul mai bun. Dar Bute n-are viteza lui Pascal, rapiditatea și explozia atletică. Cred că de asta Pascal e favoritul luptei”, a declarat Lapley, scrie digisport.ro.

Lucian Bute are 31 de victorii la profesioniști, dintre care 24 obținute înainte de limită și o singură înfrângere. Jean Pascal are 28 de victorii, dintre care 17 obținute înainte de limită, două înfrângeri și o remiză.

Bute n-a impresionat cu Grachev și de asemenea n-a luptat de 14 luni. Singurul dintre ei care a boxat în ultimul an e Pascal. Bazându-ne pe ceea ce am văzut în ultimul an și jumătate, cred că Pascal va fi luptătorul mai încrezător, așa că Bute are nevoie să întoarcă norocul de partea lui pentru a câștiga”, mai spune Lapley.

Mike Coppinger, expertul în box de la USA Today crede și el că Pascal are șanse mai bune decât Bute să se impună: „Dacă meciul ar fi avut loc acum doi ani, Bute era favorit clar. Dar imaginea lui Bute bătut măr de Froch nu mi-a fost încă ștearsă din memorie. Sunt discutabile rezistența și loviturile lui Bute, dacă mă gândesc la perioada lui de inactivitate. Pascal e un atlet superior”.

Doug Fischer, de la RingTv crede că va fi decisivă ambiția din ring a celor doi și-l laudă pe boxerul român: „Bute este boxerul mai bun în general, cu o tehnică mult mai ascuțită, dar cred că Pascal e mai puternic și pune mai mult suflet. Și cred că stilul neortodox al lui Pascal și forța sa vor pune probleme ritmului de a boxa al lui Bute”.

Contabilizând opiniile celor 22 de specialiști chestionați, scorul pronosticurilor a fost unul clar în favoarea lui Pascal, 21-1.

Meciul Bute-Pascal va fi în direct pe Digi Sport 1 duminică, de la ora 6:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape...
Digi FM
Cât de grea este proba fizică de la recrutarea MApN. Ce trebuie să știi dacă ai tatuaje
Pro FM
Benny Blanco, primele declarații despre povestea de iubire pe care o trăiește cu Selena Gomez: „Râdem toată...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Craterele uriașe de pe dealurile Hunedoarei, rămășițe din anii '50 ale Războiului Rece VIDEO
Newsweek
OFICIAL Cum pot primi pensionarii 1000 de lei în plus la pensie ? Exista o singură condiție
Digi FM
Colegii lui Mihai Onilă, revoltați după ce acesta a decis să plece din trupa AXXA: „Vom continua fără el, să...
Digi World
Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a...
UTV
Hailey Bieber a postat noi imagini cu burtica de gravida. Vezi ce pofte are vedeta in sarcina: “Nu ma...