FOTOGALERIE Rammstein, într-un concert incendiar la Bucureşti - la propriu. Till Lindemann: Vă iubim!

Data publicării:
05 Rammstein 28 iulie 2013 Foto Credit Ella Moroiu

Foto: Ella Moroiu

Lumină incandescentă, foc şi mulţi decibeli de muzică rock: trupa germană Rammstein a cântat duminică pentru a doua oară la Bucureşti. Timp de aproape două ore, în cea mai caldă zi a verii, zeci de mii de fani au cântat împreună cu Till Lindemann şi trupa sa.

A fost a doua seară a Rock the City 2013, cu o atmosferă într-adevăr incendiară până la sfârşit, când pe scenă s-au ridicat, la propriu, perdele de foc. Solistul Till Lindemann este specialist în pirotehnie, deci nu este de mirare că spectacolele Rammstein sunt şi o demonstraţie a talentelor sale.

Ca şi la concertul din 2010, Rammstein şi-au luat la revedere de la publicul românesc cu un călduros „Vă iubim!”, dar nu înainte de a trimite de pe scenă o ploaie de fluturaşi, apoi de spumă. Valurile albe nu i-au împiedicat pe fani să fotografieze şi să filmeze fiecare moment, chiar şi cu două telefoane simultan. Vedeţi câteva astfel de momente în galeria foto de mai jos.

Setlist Rammstein 28 iulie 2013, Romexpo, Bucureşti:

Ich tu dir weh

Wollt ihr das Bett in Flammen sehen?

Keine Lust

Sehnsucht

Asche zu Asche

Feuer frei!

Mein Teil

Ohne dich

Wiener Blut

Du riechst so gut

Benzin

Links 2-3-4

Du hast

Bück dich

Ich will

 

Mein Herz brennt (piano version)

Sonne

Pussy

Echipamentul trupei a sosit în România cu nouă camioane, iar scena Rock the City, care i-a găzduit şi la concertul din 2010, a avut o suprafaţă de 1500 de metri pătraţi, o înălţime de 20 de metri şi o greutate de 150 de tone. 100 de difuzoare de mare putere au făcut să vibreze întreaga zonă a festivalului.

FOTO: Ella Moroiu

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri