„Șpagatul epic”, marca Loteria română

Data publicării:
mos

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În varianta Loteriei Române, şpagatul perfect este realizat de Moş Crăciun pe două trăsuri încărcate cu daruri. Cadourile simbolizează de fapt premiile puse la bătaie pentru extragerile speciale de Anul Nou. Cu acelaşi bilet, cei care îşi vor încerca norocul pe final de an, vor participa la două extrageri pentru fiecare dintre jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40.

Nu este pentru prima dată când Loteria Română îşi promovează extragerile într-un mod inedit. Înainte de Crăciun, pe site-ul Loteriei a fost postată o imagine cu un porc gata sacrificat, pe care era scrisă valoarea reportului la Loto 6 din 49.

Şpagatul perfect, făcut celebru de Jean-Claude Van Damme, nu a fost sursă de inspiraţie doar de reprezentanţii Loteriei. Chuck Norris, a filmat şi el o variantă proprie.

Spaţiul virtual a fost invadat apoi de parodii după reclama lui Van Damme în care protagonişti sunt personaje celebre. Una dintre ele îl înfăţişează pe preşedintele rus Vladimir Putin, executând şpagatul perfect pe două avioane. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri