Accident la Pata Rât. Trei persoane au fost rănite, după ce au fost prinse sub o maşină care descărca deşeuri

Data publicării:
accident patarat

Poliţiştii spun că şoferul a efectuat o manevră de mers înapoi, după ce a descărcat deşeuri menajere la rampa de gunoi. Cele trei persoane, care căutau prin deşeuri, au fost prinse sub autoutilitara care s-a răsturnat pe partea din spate, în plan vertical.

Reprezentanţii companiei care transportă deşeuri susţin că, din păcate, accidentele nu sunt rare la Pata Rât. "Accidente se întâmplă anual, mortal se întâmplă unul la doi ani, la trei ani. Accesul pe platformă este greu de realizat, numai cu sprijinul instituţiilor statului", a afirmat Eugen Vereş, directorul firmei de salubritate. 

În urma incidentului, victimele, o femeie, un bărbat şi minoră în vârstă de 11 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe şi la Clinica de Pediatrie, pentru a primi îngrijiri.

"O femeie în vârstă de 40 de ani, care a fost adusă în stop cardiorespirator, resuscitată. În momentul de faţă este instabilă hemodinamic, este intubată şi ventilată. Cealaltă victimă, un bărbat de 22 de ani, momentan este stabil hemodinamic, prezintă contuzii de torace, contuzii de coloană vertebrală, de gambă", a precizat Monica Costin, director medical al Spitalului Clinic de Urgenţă Cluj-Napoca. 

"ISU Cluj a intervenit cu două autospeciale de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, iar în sprijin au participat şi două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţeană Cluj", a declarat Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj. 

Conducătorul autospecialei care transporta deşeuri a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest şi s-a stabilit că nu se afla sub influenţa alcoolului. Poliţiştii clujeni au deschis o anchetă în acest caz.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri