În ciuda restricţiilor anunţate, de luni transportul şcolar şi cel de muncitori, mai greu de 3,5 tone, va avea liber de trecere pe podul de la Agigea. Decizia a fost luată de consilierii judeţeni, în şedinţa de astăzi, cu unanimitate de voturi. Şi şoferii de camion primesc veşti bune de la autorităţi. Vor fi scutiţi de ocolul pe care ar fi trebuit să îl facă pentru a ajunge de la Mangalia la Constanţa. Navrom Galaţi a anunţat că va trimite o navă care să transporte tirurile de pe un mal pe celălalt al Canalului Dunăre-Marea Neagră.

 

Embed:

În mai puţin de cinci zile ar putea fi adusă o navă de la Navrom Galaţi, care va tranzita malurile Canalului Dunăre-Marea Neagră din zona podului Agigea. Din păcate, însă, şoferii vor fi nevoiţi să plătească drumul dus-întors. Iniţial trecerea trebuia să fie gratuită, dar conducerea Navrom a luat o altă decizie.

Pe pod rămân valabile restricţiile de circulaţie. Singura schimbare în privinţa tranzitării lui va fi făcută începând de luni. Consilierii judeţeni au adoptat o hotărâre prin care autobuzele care transportă elevi la şcoli sau muncitorii la serviciu pot să treacă podul chiar dacă au greutatea peste limita admisă.

Aceste reglementări rămân în vigoare până pe 29 octombrie, când autorităţile anticipează că circulaţia va reveni la normal pe podul de la Agigea.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!