ACS Poli Timișoara, la Petrolul, fără patru titulari

Data publicării:
acs poli-1

În acest condiţii, Aurel Şunda, tehnicianul lui ACS Poli Timișoara, l-ar putea folosi din nou pe Marko Marovic pe postul de fundaş stânga, pe Claudiu Belu, pe dreapta, iar singura necunoscută rămâne mijlocaşul central care să îl completeze pe Răzvan Trandu.

"Vom merge să ne jucăm șansa, cu jucătorii pe care-i avem la dispoziție în lot. Petrolul este o formație foarte valoroasă, dar noi mergem să câștigăm. Avem soluții în lot, de aceea sunt acești jucători aici, ca să arate că au valoare de Poli în momentul în care primesc șansa să intre în teren. La meciul cu Steaua a debutat juniorul Balaure, e posibil ca în curând să apară în teren un alt junior, Vlad Dragomir, el aflându-se cu noi aici în cantonamentul de la Mogoșoaia", a afirmat Călin Rosenblum, director sportiv al ACS Poli Timişoara.

Lotul lui ACS Poli Timișoara nu s-a mai întors acasă după meciul cu Steaua, din Cupa României. Meciul cu Petrolul se joacă luni, de la ora 19,30. Pentru următoarea etapă de campionat, de pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi, bănăţenii vor scoate la vânzare bilete electronice, în premieră pentru competiţiile sportive din Timişoara.

reporter: Ionuţ Suciu
imagini: Digi Sport
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri