Live

Șoferul care a provocat accidentul cu 4 morți pe DN2 a avut permisul suspendat de 4 ori în 4 ani și zeci de amenzi pentru viteză

Data actualizării: Data publicării:
Accident grav pe DN2: 4 oameni au murit și 5 au fost răniți. Foto: ISU Ialomița

Ies la iveală detalii revoltătoare despre șoferul acuzat că a provocat miercuri dimineață un accident cu patru morți și cinci răniți, pe DN2, în apropiere de localitatea Sinești.

Bărbatul are permis de conducere din 2018 și i-a fost suspendat de patru ori în ultimii patru ani, timp în care a strâns și zeci de amenzi pentru viteză excesivă. Ar putea fi un nou exemplu despre cât de eficiente sunt, de fapt, sacțiunile din țara noastră. Ministrul de Interne ia acum în calcul înăsprirea legislației rutiere.

Lucian Bode, ministrul de Interne: Pentru astfel de oameni care produc adevărate tragedii, a omorât patru oameni prin nerespectarea regimului de viteză și intrarea în depășire, pentru astfel de oameni sancțiunile sunt încă prea moi, prea blânde.

Accident grav în Ialomița: 4 oameni au murit și 5 au fost răniți. A fost activat Planul Roşu de Intervenție

Patru oameni au murit, iar cinci au fost transportați la spital, în urma unui accident care a avut loc pe DN 2, în afara localităţii Sineşti.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, în eveniment au fost implicate trei autoturisme şi nouă persoane.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Tragedie în China: O porțiune dintr-o autostradă s-a prăbușit. Cel puțin 24 de oameni au murit

VIDEO. A fost identificat șoferul care a condus pe contrasens pe A1. Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani din București

Cel putin 42 de oameni au murit în Kenya dupa ce un baraj de lângă Nairobi s-a rupt

La un pas de tragedie: O mașină a fost filmată pe contrasens pe A1. Un șofer a evitat impactul la limită

Partenerii noștri