Marcel Ciolacu: Prim-miniștrii se schimbă unul pe an. Și eu o să mă schimb cât de curând

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu
Foto: Marcel Ciolacu / Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că prim-miniştrii se schimbă unul pe an şi că el este al zecelea în această serie. ”Şi eu o să mă schimb cât de curând, fiindcă mandatul este până la sfârşitul anului”, a mai spus şeful Executivului, el precizând că nimic nu se poate implementa în România fără cea mai stabilă structură a administraţiei româneşti, administraţia locală, primarii şi preşedinţii de CJ, care au un mandat stabil de 4 ani.

”Nimic nu se poate implementa în România fără cea mai stabilă structură a administraţiei româneşti, administraţia locală. Fără primari, preşedinţii de Consilii Judeţene, care sunt stabili pentru 4 ani. Prim-miniştrii, aţi văzut, că se schimbă unul pe an, eu sunt al zecelea în această serie de prim-miniştri, şi eu o să mă schimb cât de curând, fiindcă mandatul este până la sfârşitul anului”, a declarat premierul Marcel Ciolacu, la Dezbaterea „Comunităţi europene pentru România”, informează News.ro.

El a precizat că ”stabilitatea în schimb a a rămas la primari, ei sunt partenerii principalui ai românilor, ei dezvoltă comunităţi”.

”Guvernul trebuie să vină cu strategiile, cu reformele şi cu o implementare mult mai uşoară care să respecte regulile de transparenţă foarte clare ale UE”, a precizat Ciolacu.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri