Cazul Ioan Gyuri Pascu. STS: Au fost trei apeluri la 112, nu două

Data actualizării: Data publicării:
112

Soția actorului Ioan Gyuri Pascu a apelat, în dimineața zilei de 26 septembrie, de trei ori numărul unic de urgență 112, potrivit Serviciului de Telecomunicații Speciale.

112

În urma căutărilor efectuate în baza de date a Centrului Unic pentru Apeluri de Urgență 112 București, au fost identificate trei apeluri referitoare la evenimentul descris de dumneavoastră și petrecut în data de 26 septembrie anul curent, la orele 3,23, 4,42 și 4,53”, se arată într-un răspuns oficial al STS pentru Agerpres.

Persoana care a efectuat primul apel a anunțat o urgență medicală, motiv pentru care acesta a fost transferat Dispeceratului de Urgență al Serviciului de Ambulanță București — Ilfov.

Apelanta a revenit precizând că, deși la adresă a fost un echipaj de ambulanță, nu știe ce are pacientul, motiv pentru care apelul a fost transferat imediat către același dispecerat. La ultimul apel s-a anunțat că starea pacientului s-a agravat, cazul intrând în zona de competență a ISU — SMURD către care a fost direcționat”, au explicat reprezentanții STS.

Răspunsul STS vine în condițiile în care Poliția a ridicat documente de la SMURD, în urma cazului Ioan Gyuri Pascu. A fost ridicat inclusiv defibrilatorul care a fost folosit în timpul intervenției medicale, iar acesta a fost dus la Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, unde experții vor verifica dacă funcționează corespunzător.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri