Cod portocaliu de vreme rea. Prefectul de Brăila: „Să sperăm că ne descurcăm. Dacă e nevoie vom solicita sprijin național”

Data publicării:
IARNA GREA 5489335-Mediafax Foto-Liviu Chirica

Vasilica Vîlciu, prefectul județului Brăila, a declarat pentru Digi24 au fost identificate toate sectoarele de drum care potr crea probleme.

„Încercăm să acționăm cu toate resursele de care dispunem”, a punctat prefectul.

„Monitorizăm situația și o vom gestiona cu toate resursele de care dispunem. Vorbim de utilaje, de resursă umană, vorbim de toți factorii responsabili, mă refer la ISU Brăila, la Garnizoana Brăila, care pot interveni. Mă refer la jandarmi, la IPJ, care monitorizează starea drumului prin filtre”, a completat Vasilica Vîlciu.

„Să sperăm că cu ceea ce avem o să reușim să ne descurcăm”, a mai spus prefectul, care a adăugat că la nivelul județului sunt utilaje care pot interveni, dar fără să spună numărul acestora.

„Dacă e nevoie vom solicita și sprijin național, suntem convinși că ne vom descurca”, a susținut Vasilica Vîlciu.

Prefectul a menționat și că județul Brăila are un nou vicepreședinte, Viorel Mortu, „căruia i s-au alocat și atribuțiile depline de președinte de Consiliu Județean” și că urmează să aibă o întrevedere cu acesta pe subiectul vremii nefavorabile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri