FOTO VIDEO. Accident cu un autocar şi cinci maşini pe A2. Mii de oameni au aşteptat ore în şir în coloană

Data publicării:
IMG-20160703-WA0078-1

ACTUALIZARE 0.10. După ore întregi în care mai mult au stat decât au mers, şoferii şi-au continuat drumul, dar tot în coloană


ACTUALIZARE 22.10.  Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circuaţia rutieră a fost reluată pe două benzi, pe sensul de mers dinspre Constanţa către Bucureşti: „Traficul s-a desfășurat dificil la km 150, în zona localității ialomițene Fetești. Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere pe drumurile publice, recomandăm conducătorilor auto să circule prudent, să respecte regimul legal de viteză şi să păstreze distanţa de siguranţă în mers”.

Noi imagini de pe Autostrada Soarelui:


ACTUALIZARE 21.00. Sunt cozi de peste 20 de kilometri la această oră pe Autostrada Bucureşti – Constanţa, pe sensul spre Capitală.



Adrian Creangă de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, a declarat pentru digi24 că accidentul s-a produs la ora 19.50. Au fost implicate un autocar şi cinci maşini, pe sensul de circulaţie spre Bucureşti.

Autocarul ar fi lovit o maşină din faţă, şi din cauza neadaptării vitezei de mers, alte patru maşini au fost lovite.

 

În maşina lovită de autocar erau patru persoane, toate au fost rănite – trei având răni uşoare, iar cea de-a patra, cu fractură la picioare, a fost dusă la spital.

În autocar erau aproximativ 30 de persoane, nimeni nu a suferit leziuni, potrivit sursei citate.

Circulaţia în zonă se desfăşoară dificil, iar traficul greu este oprit. La faţa locului se află un elicopter SMURD.

Urmează ca autocarul să fie tras pe banda de urgenţă.

Dacă aveţi imagini sau alte informaţii din zonă, luaţi legătura cu noi la secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteţi contacta şi telefonic sau puteţi trimite fotografii şi filmări pe Whatsapp, la numărul 0771.100.304. Este important să precizaţi numele Dumneavoastră şi locul de unde transmiteţi imaginile.

(Sursa FOTO - imagini de la telespectatori)



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri