„Starea Naţiei” începe astăzi la Digi24 şi Digi FM

Data publicării:
patraru starea natiei

Dragoş Pătraru, gazda emisiunii „Starea Naţiei”, prezintă timp de o oră, patru zile pe săptămână, cele mai importante evenimente ale momentului, în stilul deja cunoscut de telespectatorii săi. Într-un decor nou, special creat pentru sezonul ce începe astăzi la Digi24, echipa „Starea Naţiei” reuneşte într-un format unic toate uneltele umorului pentru a informa, a educa şi pentru a distra publicul.

„Am venit la Digi24 pentru că ne dorim să facem performanţă editorială, iar proiectul care ne-a fost prezentat ne-a plăcut. Sunt sigur că publicului Digi24 îi va plăcea ceea ce îi propunem şi ne dorim ca telespectatorii noştri fideli să ne urmeze aici, chiar dacă există încă probleme de recepţie a postului, în unele reţele”, spune Dragoş Pătraru.

Emisiunea „Starea Naţiei” este difuzată la Digi24 şi DigiFM, de luni până joi, în intervalul 22.30 - 23.30. „Starea Naţiei” poate fi urmărită şi online pe www.digi-online.ro.

Totodată, pastilele „Starea Zilei”, cu Dragoş Pătraru, pot fi urmărite la Digi24 de luni până joi, la 18:13 şi la 21:58 şi la DigiFM, de la 8:45, 18:45, 21:45. Jurnalistul comentează, în stilul său caracteristic, un subiect important al zilei.

Digi24 este un canal liber la retransmisie. În martie 2014 a intrat, în urma unei decizii a CNA, în grila must carry. Astfel, Digi24 poate fi urmărit de către toţi abonaţii la serviciul Digi TV de la RCS & RDS, dar şi în grilele TV ale tuturor operatorilor de cablu din Romania. În reţeaua Telekom se află în grilă pe poziţia 742 în cadrul serviciului IPTV şi la NextGen în grila digitală pe 275. Abonaţii UPC pot urmari programele postului de ştiri Digi24 pe pozitia 809.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri