Florin Piersic, despre Stela Popescu: „E una dintre cele mai triste zile pe care le-am trăit. Atât de mult am iubit-o eu”

Data publicării:
stela si florin

Moartea Stelei Popescu i-a îndurerat atât pe fanii artistei, cât și pe colegii ei de breaslă, care au transmis mesaje emoționante și au vorbit despre cât de mult a însemnat talentul, umorul și vitalitatea Stelei Popescu pentru teatrul din România.

Actorul Florin Piersic a declarat că este una dintre cele mai triste zile pentru el și că Stela Popescu nu era doar un artist de seamă, ci și un om cu un suflet mare. „Niciodată nu am auzit-o spunând un cuvânt rău despre un coleg”, mărturisește Florin Piersic.

„Sunt terminat. Ce pot să spun? Nici nu pot să plâng. Atât am iubit-o pe această femeie şi actriţa de nici nu pot să vă spun. Niciodată nu am auzit-o spunând un cuvânt rău despre un coleg. Nu îmi vine să cred. Pentru mine Stela Popescu nu a murit şi nici nu va muri niciodată. E una dintre cele mai triste zile pe care le-am trăit eu în viaţa mea. Atât de mult am iubit-o eu”, a declarat Florin Piersic, la Antena 3.

„Stela Popescu a fost ca o soră pentru mine, a fost o prietenă extraordinară, nu exista un loc în care să se ducă şi să nu spună ceva frumos despre mine, aveam ceva împreună. Avea întotdeauna un lipici la mine extraordinar de ani şi ani de zile şi spunea 'să nu vă puneţi cu Piersic că pe ăsta nu îl taie nimeni, niciodată, la nimic'. Era bună, generoasă, încerca să ajute oamenii, nu putea spune 'nu' nimănui, era cumsecade, talentată. A fost un personaj, pentru că a interpretat multe personaje în teatru şi film. Este o mare pierdere pentru noi”, a declarat Florin Piersic pentru Mediafax.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri