Călin Popescu Tăriceanu: PNL este într-o situație de eşec major

Data publicării:
tariceanu captura

Liberalii cu carnet de partid care s-au alăturat aşa-numitului Grup de Iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale sunt împotriva fuziunii cu PDL şi critică aderarea la familia popularilor europeni.

„PNL este într-o situație de eşec major, însă nu unul care să poată fi imputat militanţilor. Cel care este acum președintele interimar al PNL, care știe prea puțin despre istoriia partidului, despre tradiție, despre valori pare să fie mai degrabă pregătit să șteargă toate acestea cu un burete numai pentru a ajunge candidat la prezidențiale”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

„Discursul liderilor oficiali ai PNL s-a axat pe dispute şi critici, polemici sterile cu adversari care au variat. La început a fost actualul președinte, l-au abandonat și au început să îi facă ochi ducli și a intrat în colimator PSD”, a adăugat el.

Îi contestăm pe cei care vor să distrugă PNL. Dacă vreți să vă duceți în brațele actualului președinte, PPE sau PDL, duceți-vă , dar lăsați PNL, lăsați liberalismul”, a mai spus el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri