Romașcanu: Niciodată să nu spui niciodată. Am avut un doctor bun candidat, dar n-a putut să ducă lupta

Data actualizării: Data publicării:
Lucian Romaşcanu.
Lucian Romaşcanu. Foto: Inquam Photos / George Călin

Purtătorul de cuvânt al PSD Lucian Romaşcanu a declarat la Digi24 despre renunțarea la Cătălin Cîrstoiu că acesta nu a putut duce lupta pe măsura atacurilor. Modul în care s-a desfășurat până acum precampania se pare că nu e suficient de competiv să îl facă pe Cîrstoiu câștigător la Primărie, a spus el.

"Nici nu contează cine a zis să fie Gabriela Firea candidat, a fost o ședință cu oameni politici responsabili care au trebuit să se ia o decizie pe datele din acest moment. Am avut un doctor bun, un candidat care putea face diferența în București, dar nu a putut să ducă această luptă pe măsura atacurilor pe care le-a avut.

Politica are și această latură de a ataca strica.

Niciodată să nu spui niciodată s-a dovedit a fi adevărat.

Cîrstoiu nu are nicio problemă nici de integritate, nici penală. Aștept cu mare interes să văd disecarea domnului Piedone care și-a angajat nepotul sau a lui Nicușor Dan.

Modul în care s-a desfășurat până acum precampania se pare că nu e suficient de competitiv să îl facă pe Cîrstoiu câștigător la primărie.

Nu cred că Piedone ar fi putut fi susținut de PSD sau de PNL, când Piedone e președintele unui partid politic cu care nici PSD, nici PNL nu au acord de colaborare sau alianță.", a declarat Romașcanu.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri