Rovana Plumb, despre demisie: Demnitatea este ceea ce rămâne

Data actualizării: Data publicării:
rovana plumb bilant fonduri europene
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Rovana Plumb a spus că decizia sa privind demisia era luată, nu la cald, ci după ce a cumpănit, ea spunând că este nevinovată, dar că aceasta este cea mai bună hotărâre pentru partid.

„Sunt un om de partid, mi-am prezentat poziţia am spus clar că am luat o decizie nu la cald, am cumpănit şi pentru că sunt un om bun de partid şi pentru că acest partid a câştigat încrederea a milioane de oameni prin programul prezentat, acest program trebuie pus în aplicare în continuarea. Nu ma renunţat la demisie, e un act unilateral, nu mă joc, sunt fermă când iau o decizie.

Vreaua să îi rog pe cei de bună credinţă să înţeleagă gestul nostru. Până la urmă, demnitatea este ceea ce ne rămâne. Niciodată de când sunt în PSD nu am discutat despre problemele partidului, pentru că în orice organizaţie sunt probleme, mereu am vorbit în partid în forurile statutare, nu am acuzat pe nimeni

În politică nu există supărări, în politică trebuie să îţi vezi de drumul tău", a declarat Rovana Plumb, la finalul şedinţei CEx.

FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri