Explozie într-un apartament din Brașov

Data publicării:
masina de pompieri

La fața locului au intervenit două autospeciale cu apă și spumă și două echipaje SMURD.

Deflagrația s-a produs la etajul patru al blocului, nefiind urmată de incendiu. Femeia are arsuri de gradul I și II la nivelul feței și al mâinilor, era conștientă, i s-a acordat primul ajutor și a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru îngrijiri medicale”, a precizat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja.

Acesta a adăugat că toate apartamentele de la etajul IV au fost afectate, în principal ușile și ferestrele, dar și la celelalte etaje ale blocului s-au spart unele geamuri.

În timpul intervenției pompierilor au fost evacuați și proprietarii apartamentelor de la etajul patru, dar pentru scurt timp.

Starea de pericol a fost înlăturată, iar locatarii s-au întors în locuințe după intervenția pompierilor. Purtătorul de cuvânt al ISU Beașov a adăugat că, deocamdată, nu se cunosc motivele exploziei.

Este a treia explozie care are loc de la începutul acestei ierni în locuințe proprietate personală, două fiind în municipiul Brașov, și una în orașul Zărnești.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri