Video Șofer filmat în timp ce doboară cu camionul o poartă de gabarit din Prahova. Polițiștii au deschis o anchetă

Data publicării:
camion prahova doboara poarta de gabarit
Șoferul unui camion nu a ținut cont de construcția metalică și a forțat trecerea pe sub ea. Sursa foto: colaj captură video Facebook / Mihai Nedelcu

Un șofer de camion este bun de plată, după ce a distrus o poartă de gabarit din Prahova. Conducătorul auto nu a ținut cont de înălțimea autoutilitarei și a forțat trecerea pe sub construcția metalică. Nu a oprit nici când, în urma lui, poarta de gabarit s-a prăbușit. Sesizați de jurnaliștii de la Observatorul Prahovean, polițiștii au anunțat că au deschis o anchetă și îl caută acum pe șofer.

Incidentul a avut loc miercuri, în comuna Valea Călugărească, pe podul care traversează râul Teleajen, unde accesul vehiculelor este permis doar după trecerea printr-o poartă de gabarit.

Șoferul unui camion nu a ținut cont de construcția metalică și a forțat trecerea pe sub ea. Momentul a fost surprins de un alt șofer, martor la incident:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginile filmate de șoferul care circula în spatele camionului se poate observa că, în urma impactului, construcția metalică a fost pusă la pământ. Camionagiul și-a continuat, însă, drumul, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Imaginile publicate de jurnaliștii de la Observatorul Prahovean au ajuns și la polițiști, care au anunțat că au deschis o anchetă în acest caz.

"Cu privire la aspectele în cauză, la acest moment, polițiștii efectuează verificări în vederea identificării și depistării conducătorului auto și stabilirii situației de fapt, urmând a fi luate măsurile legale în consecință", au transmis reprezentanții IPJ Prahova pentru sursa citată.

După ce va fi identificat și depistat, șoferul vinovat va fi sancționat. După ani de zile în care a fost uitat de autorități, în primăvara anului trecut, podul de la Pantazi a fost renovat complet, mai scrie sursa citată.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri