Reacția PSD la avertismentul BNR: Există resursele necesare și suficiente

Data actualizării: Data publicării:
LIVIU POP

Senatorul PSD Liviu Pop a comentat la Digi24 avertismentul Băncii Naționale a României că produsul intern brut nu poate face faţă majorărilor salariale decise de Parlament.

Având în spate analizele făcute de către experții din PSD, coroborate cu documentele publice înaintate de Ministerul de Finanțe, există resursele necesare și suficiente pentru implementarea acestei legi fără a afecta produsul intern brut”, a spus Liviu Pop.

Acesta mai spune că ordonanța de urgență inițiată de Guvern făcea „multe inechități în domeniul Educației și Sănătății”.

În ceea ce privește legea votată de Parlament, „nele amendamente au fost contestate, dar nu cred că este motiv de contestare la Curtea Constituțională, chiar dacă PNL a făcut acest lucru. Așteptăm decizia Curții. Este trist pentru medici și pentru profesori că există atâta vehemență în a se opune din partea PNL, a Guvernului Cioloș, a Guvernului tehnocrat vis a vis de o lege pe care noi am votat-o în cunoștință de cauză, cu toate argumentele. Această lege repară inechitățile făcute de către Guvernul Cioloș în zona aceasta. Există resusrse financiare”, a spus senatorul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri