Apple şi-a prezentat noile produse şi tehnologii

Data publicării:
apple

Analiştii spun că aceasta nu este doar o altă actualizare, ci o imagine a modului în care compania americană vrea să unifice toate platformele diferite în acelaşi program.

De asemenea, Apple a dezvăluit şi o aplicaţie pentru fluxuri de muzică, prima intrare a gigantului pe o piaţă din ce în ce mai competitivă.

Inteligenţa este trăsătura care caracterizează noul iOS 9. Telefonul îţi spune la ce oră trebuie să pleci de acasă ca să ajungi la timp la o întâlnire, identitatea unui apelant necunoscut poate fi ghicită printr-o scanare a căsuţei de email, noua aplicaţie de ştiri îţi aduce cele mai noi informaţii din jurul lumii potrivit preferinţelor personale. Mai mult, odată cu noul iOS 9, Siri - asistentul digitat, îţi învaţă rutina zilnică şi poate intui ce urmează să faci.

„Telefonul meu ştie că de dimineaţă îmi place să meditez, aşa că îmi oferă o aplicaţie pentru meditaţie chiar pe ecranul principal, în stânga jos. Tot ce trebuie să fac este să dau cu degetul şi pot să încep să meditez. O să mă apuc de exerciţii. Mă duc la sală. Telefonul ştie că atunci când sunt la sală, îmi place să ascult muzică. Aşa că, atunci când conectez căştile se deschide automat aplicaţia de muzică”, a declarat Craig Federighi, vice-preşedinte Apple. 

O altă mare noutate prezentată la conferinţa Apple din San Francisco este Apple Music, noul serviciu pentru fluxuri de muzică a companiei americane. Pentru 10 dolari pe lună, utilizatorii pot asculta muzică direct de pe Internet, fără să descarce sau să cumpere cântecele preferate.

Anunţăm Apple Music, următorul capitol în domeniul muzicii şi sunt convins că o să placă. O să schimbe pentru totdeauna experienţa muzicală”, a declarat Tim Cook, preşedintele Apple. 

Apple Music nu diferă semnificativ de celelalte zeci de programe de "music streaming" disponibile pe piaţă, dar are un mare avantaj: are acces imediat la sutele de milioane de utilizatori Apple de pe tot globul. De asemenea, aplicaţia va fi disponibilă şi pentru marele rival, Android. iOS va fi disponibil începând cu această toamnă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri