Pisici-robot care arată și miaună întocmai ca micuțele feline

Data publicării:
foto hasbo

Prietenii „Joy For All” sunt pisicuțe-robot, ce costă 99 de dolari și care arată întocmai ca cele reale, miaună și așteaptă să le mângâi, spun cei de la firma producătoare, Hasbro, pe site-ul propriu.

Iubitorii de pisicuțe pot opta pentru una din cele trei variante de pisici-robot: argintii, albe sau roșcate. Pisicile răspund atunci când sunt mângâiate, îmbrățișate sau chiar hrănite. „Această modalitate de a oferi și de a primi între iubitorul de animale și pisica-robot ajută la crearea unei experiențe personale care poate aduce bucurie, zâmbete și prietenie pentru cei cu vârste între 5 și 105 ani', spun cei de la Hasbro, conform Agerpres.

Deținerea unui animal de companie a fost considerată multă vreme ca o modalitate de a evita apariția diferitelor forme de demență, deseori terapia deținerii unui animal de companie fiind prescrisă ca tratament pentru diferite cazuri individuale.

Animalele de companie-roboți și-au făcut debutul și pe micul ecran, în serialul „Master of None”, difuzat de rețeaua Netflix, fiind vorba despre personajul Paro — o simpatică focă robot care îl ajută pe unul din personajele filmului să depășească momentele grele.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri