Victor Pițurcă, invidios pe grupa lui Anghel Iordănescu de la EURO 2016

Data publicării:
540736 540736 piti alittihad

Victor Piţurcă a fost ultimul selecţioner care a mers cu naţionala la EURO. În 2008, România termina pe locul 3 în grupa morţii, cu Olanda, Italia şi Franţa.

Acum, Iordănescu va întâlni doar Franţa în grupe. Elveţia şi Albania par adversari accesibili, iar Piţurcă este invidios.

Ooo, ce grupă bună. Păi când am văzut eu cu cine am căzut atunci... ce a fost a fost! Trebuie concentrare pe echipele care sunt acum, care nu sunt ușoare. Una e să pierzi cu Olanda, alta e să pierzi cu Albania. Nu știu la ce să ne așteptăm, naționala va face totul să câștige. Sunt convins că România va face o figură frumoasă”, a declarat Victor Piţurcă, antrenor Al Ittihad.

Piţurcă a început campania de calificare la EURO 2016 şi le-a adus tricolorilor primele 7 puncte. Ar putea ajuta naţionala şi acum. Îl vrea pe Ciprian Marica la Al Ittihad. Valerică Găman e şi el pe listă.

Din aceste nume s-ar putea să fie unul, dar deocamdatp nu e nimic sigur fiindcp avem patru străini sub contract și vom vedea”, a spsu Victor Piţurcă.

Piţurcă le-a cerut deja şeicilor de la Al Ittihad să elibereze două locuri pentru jucători străini. Ghanezul Sulley Muntari și australianul James Troisi nu sunt pe placul antrenorului.

România va juca primul meci la EURO 2016 chiar în meciul de deschidere, contra gazdei Franța, pe Stade de France, în 10 iunie.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri