Videoclipul zilei. Un fotbalist a vrut să celebreze golul marcat alături de fani, dar a căzut într-o groapă

Data publicării:
541acfec95f9cf082f000000

Coritiba a reușit una dintre marile surprize ale etapei din Brazilia, după ce noaptea trecută echipa lui Marquinhos Santos a învins, destul de clar, scor 3-1, pe Sao Paolo.

Joel, unul dintre atacanții celor de la Coritiba, a fost la un pas de o serioasă accidentare. Bucuros peste măsură de faptul că a marcat golul prin care echipa sa se desprindea pe tabelă, camerunezul în vârstă de 20 de ani s-a îndreptat spre galerie pentru a sărbători alături de aceștia.

Joel a sărit peste panourile publicitare de la marginea terenului, dar nici prin gând nu i-a trecut că imediat după acestea se afla o groapă acoperită doar cu o plasă.

Stadionul ”Major Antonio Couto Pereira” este prevăzut cu pistă de atletism, iar groapa în care a căzut Joel, cea de la săritura în lungime, era fără nisip.

Colegii lui Joel au rămas mască când au observat cum colegul lor a dispărut subit. Imediat au realizat ce s-a întâmplat și i-au sărit în ajutor. În ciuda acestei căzături, Joel și-a revenit și a continuat meciul pe teren.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri