Halep: Azarenka este o adversară dificilă. Nu am nimic de pierdut

Data actualizării: Data publicării:
halep2

Simona Halep spune că Victoria Azarenka, următoarea sa adversară de la Wimbledon, în optimile de finală, este o mare campioană și o adversară dificilă, chiar dacă a făcut o pauză de aproape un an.

Data trecută când am jucat cu Azarenka nu era mamă. E diferit acum (zâmbind). Este un lucru minunat ce a făcut. Va fi o mare provocare pentru mine, cu siguranţă, chiar dacă Victoria a stat aproape un an. Este o adversară dificilă şi o mare campioană. Voi încerca să dau tot ce am mai bun. Meciul este deschis. Va trebui doar să iau atitudine şi să profit de şansa mea. Nu am nimic de pierdut. Abordez meciul fără aşteptări, dar cred că am şansa mea şi trebuie să profit”, a spus Halep, potrivit digisport.ro.

În turul al treilea, Halep a învins-o, scor 6-4, 7-6 (7), pe chinezoaica Shuai Peng, ocupanta locului 37 în clasamentul mondial. Partida a durat o oră şi 38 de minute.

La final, într-o conferinţă de presă, campioana noastră a analizat la cald confruntarea împotriva jucătoarei asiatice.

Cred că a fost o partidă grea, a fost un nivel de tenis foarte înalt. Ea a jucat foarte bine, dar şi eu am avut o evoluţie de calitate. Sunt foarte mulţumită de modul în care am evoluat. Toate lucrurile au mers bine, conform planului”, a spus Halep.

Întrebată dacă partida de azi poate fi considerată un test, în condiţiile în care a demonstrat că are nervi tari, sportiva a răspuns: „Nu voi lua meciul acesta ca pe un test. Îl consider foarte important şi consider că a fost o dispută deschisă. Am fost pe teren doar noi două şi sunt conştientă că oricare dintre noi putea câştiga. Am nevoie să fiu concentrată, să îmi fac jocul aşa cum ştiu în continuare”.

Meciul dintre Halep şi Azarenka va avea loc luni şi va putea fi urmărit în format LIVE-TEXT pe digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri