24 de minute. Dan Nechita, despre viitorul digital al serviciilor publice române

Exclusiv Online

Dan Nechita, consilier al prim-ministrului Dacian Cioloș, coordonatorul programului guvernamental GovITHub, a fost invitatul Teodorei Ghenciu, vineri, la emisiunea online „24 de minute”.

GovITHub este programul guvernamental care își propune să creeze comunitatea celor care cred într-un viitor digital pentru România prin transformarea serviciilor publice cu ajutorul tehnologiei. Un spațiu în care cei cu talent și spirit inovator se intersectează cu cei ce au experiența și rigoarea administrației publice, GovITHub reunește specialiști, antreprenori și factori de decizie cu scopul comun de a rezolva probleme stringente ale serviciilor publice și de a transforma modul în care statul interacționează cu cetățenii și cu mediul antreprenorial.

Dan Nechita a dezvăluit mai multe informații despe acest program guvernamental. Interviul poate fi urmărit, în întregime, în videoclipul de mai sus.

Dan Nechita, consilier al prim-ministrului Dacian Cioloș, coordonatorul programului guvernamental GovITHub, va fi invitatul Teodorei Ghenciu, vineri, la emisiunea online „24 de minute”.

Alte Recomandări