STAREA NAŢIEI. Videoclip de campanie cu Tăriceanu

Data publicării:
patraru tariceanu

Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii „Starea Nației”, satirizează un videoclip de campanie postat pe Facebook de liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Dragoș Pătraru:

Auziți, e vreun concurs cu videoclipuri de campanie pe internet? Clipuri trăsnite, la asta mă refer. Poate se dă și vreun premiu? Cel mai tâmpit videoclip primește din oficiu un loc în Parlament sau ceva?

Că nici nu s-a terminat ăla cu Udrea-pistolara și l-am găsit p-ăsta cu Tăriceanu:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Avem, așadar, un Tăriceanu mergând pe jos, pe la Arcul de Triumf. V-a dat voie Iohannis să filmați pe-acolo, domnu' Tări? Ă? Că la parada militară nu v-a primit, de-aia întreb.

În fine. Deci Tăriceanu, ca un vultur, ochește hârtia de jos și-o abordează pe tânără.

Deja sunt captivat, abia aștept continuarea. O fi măcar vreo hârtie de 500 de euro? Păi, altfel, pentru ce să se aplece Tăriceanu? O fi vreun bilețel roz? Sau un pliant cu Cioloș, iar acum o s-o certe că face mizerie? Ori îi va scrie un număr de telefon? Nu neapărat al lui, poate să fie și al cuiva de la Permise Auto. Sau poate o s-o ceară de soție???

Nu, că nu mai pot, sunt sufocat de emoții…

Eeee? V-ați prins? Hârtia era un fluturaș de salariu, premierul Tăriceanu i-a redat româncei salariul!

Rușine să ne fie, că noi ne gândeam la tot felul de prostii. Auzi, bilețel roz, număr de telefon…

Salariu, nene, salariu! Premierul Tăriceanu a redat salariul. Care era la pământ, ajunsese la pământ, înțelegeţi? Adânc, frate. Scenariu, suspans, nu ne jucăm aici. Totuși, poate n-ar fi fost rău să scrie pe fluturaș: "ianuarie 2017, 5.000 de euro net". Adică pe vremea premierului Tăriceanu, evident.

A, că tot vorbeam de Udrea mai devreme - îmi imaginez ce-ar fi fost scris pe hârtiuţă dacă era clipul ei. "Fericire", logic, pentru că fericirea este mai importantă decât banii. Sau o rugăciune! Psalmul ăla pentru Băse.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri