Șerban Nicolae: Poate ideile mele în materie de justiție nu corespund cu cele oficiale ale PSD

Data actualizării: Data publicării:
170510_CEX_PSD_serban nicolae_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea

Insubordonarea se pedepseşte în PSD! Şerban Nicolae a pierdut toate funcţiile pe care le deţinea în Senat, după ce a nesocotit cerinţele lui Liviu Dragnea şi a adus amendamente controversate la Legea Graţierii. La şefia Comisiei Juridice a fost numit fostul ministru al Justiţiei, Robert Cazanciuc. Noul lider al senatorilor PSD este, de astăzi, Mihai Fifor.

Șerban Nicolae a declarat că Liviu Dragnea nu i-a cerut să renunțe la funcții.

„A fost așa o discuție, o percepție, cum că teoretic aș putea să iau și eu asemenea inițiative, numai că le-am spus tuturor colegilor că din punctul meu de vedere nu am greșit cu nimic nici față de Liviu Dragnea, nici față de partid”, a adăugat senatorul PSD.

„Mi s-a explicat că nu e vorba de o sancțiune, e așa... un fel de act politic, nu știu. Nu mă leg cu lanțul de funcții. Mă cunoașteți suficient de bine, patru ani de zile în mandatul precedent am fost senator fără niciun fel de funcție, membru în comisia de petiții”, a mai spus Șerban Nicolae, adăugând că „deocamdată” rămâne membru în comisia juridică.

„Trebuie să mă lămuresc, poate e greșeala mea, poate ideile mele în materie de justiție nu corespund cu cele oficiale ale partidului. Deocamdată nu mi s-a reproșat că aș fi încălcat programul de guvernare pentru justiție, da...”, a precizat senatorul.

Întrebat dacă se află în conflict cu Liviu Dragnea, el a răspuns „nu știu, nu-mi dau seama”. „Dl. Dragnea a repetat de mai multe ori că nu există o chestiune personală, nu are un conflict cu mine, nu-i o sancțiune ce s-a decis... N-are cum să fie vreo mare bucurie, eu consider că nu am greșit cu nimic”, a punctat Șerban Nicolae.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri