E. Andronescu, contrazisă în direct: Nu sunt vaccinuri în farmacii!

Data actualizării: Data publicării:
andronescu

Nu sunt vaccinuri în farmacii! Asta spun tot mai multe voci, deși guvernanții afirmă contrariul. Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu, dar și farmaciștii, au contrazis-o în direct pe senatoarea Ecaterina Andronescu.

Discuția a pornit de la jurnalistul Claudiu Pândaru, care a întrebat dacă persoanele care au defilat astăzi în Parlament pot să rezolve criza vaccinurilor – una mai mare decât cea politică.

În acest timp, Ecaterina Andronescu l-a sunat în direct pe Florian Bodog, ministru demisionar al Sănătății.

Era o întrebare adresată la ministrul Sănătății în legătură cu vaccinurile. Am primit răspunsul că e rezolvată problema vaccinurilor pentru copii”, a spus senatorul PSD.

Întrebată dacă sunt vaccinuri, ea răspuns că da.

„Mâine o să caut la farmacii să văd dacă există acest vaccin. Ministrul a spus, în farmacii sau la medicul de familie”, a adăugat Andronescu.

Imediat, pe Facebook, fostul ministru Vlad Voiculescu a reacționat: „Sunt la Viena zilele astea. La mai multe farmacii aici nu mai sunt vaccinuri. Farmacistele se miră că turiști sau expați români cumpără atât de multe. Doamna Ecaterina Adronescu spune la Digi TV că problema vaccinurilor a fost rezolvată. Q.E.D.”

În același timp, telespectatorii Digi24 confirmau în mesajele pe Facebook acest aspect.

Simona Luiza: „Să spună dna Andronescu în ce calitate o să încerce să caute vaccin? Dacă o face în calitate de senator (atâta timp cât e PSD la putere) poate o să găsească. Dar nu, să pună pe un neica nimeni să caute și abia atunci să vedem dacă mai găsește. Lucrez în farmacie, nu avem vaccinuri!”

Diana Timbuc: „Sunt farmacistă și vă spun că nu se găsesc vaccinuri. Probabil că se importă, dar în farmacii nu ajung, ca multe alte medicamente.”

Alexandru Ghigea: „Anul acesta, în luna martie, a trebuit să merg până la Sofia pentru un vaccin. Ministrul Sănătății spune numai minciuni. Ca toți PSD-iștii.”

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri