VIDEO. Remus Borza cântă în biserică

Data actualizării: Data publicării:
borza-3

Un clip cu avocatul Remus Borza cântând un colind în biserică se viralizează pe rețelele de socializare. Avocatul s-a ocupat de insolvenţa companiilor Hidroelectrica, CET Govora şi Vulcan SA și candidează la alegerile de duminică din partea ALDE pentru un fotoliu de deputat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Avocatul Remus Borza va candida pe prima poziție la Camera Deputaților în județul Brașov.

„Sper să putem în cadrul acestui for decizional al țării să putem trasa acele principii, acele legi care să ducă la reforma marilor sisteme publice, și mă refer în primul rând la sistemul administrație publice, centrale și locale, la reforma sistemului de sănătate, educație, infrastructură”, a spus Remus Borza, când și-a anunțat candidatura.

Remus Borza a declarat că s-a înscris în ALDE după ce a fost contactat de copreședinții formațiunii, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, și de Daniel Chițoiu, care i-au făcut această propunere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri