VIDEO. Pentru nostalgici: cum se joacă Snake pe noul Nokia 3310

Data actualizării: Data publicării:
Opening Day Of The Mobile World Congress
Foto: Captura The Verge

 

Nokia 3310, considerat cel mai fiabil şi rezistent telefon din toate timpurile, a fost prezentat la târgul de tehnologie Mobile World Congress de la Barcelona. Jurnaliștii de la The Verge s-au grăbit să-l testeze și să joace cel mai cunoscut joc de pe telefonul mobil de acum aproape două decenii, Snake.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Noul model de Nokia păstrează celebrul ringtone, iar asemănările cu versiunea lansată acum 17 ani nu se opresc aici. Noul 3310 păstrează aceeaşi formă, însă e mai subţire şi mai uşor.

Telefonul are un ecran mai mare decât predecesorul său şi display color. Se poate conecta la internet, dar nu poate rula aplicaţii precum Facebook sau Twitter.

Ca și la vechiul 3310, punctul forte al acestui telefon e bateria. Producătorii spun că o încărcare e suficientă pentru 22 de ore de convorbiri sau 31 de zile în stand by.

Nokia 3310 va avea un preț de 59 de euro.

Foto: Captura The Verge
Foto: Captura The Verge

Fotografii: Guliver / GettyImages, capturi The verge

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri