VIDEO. Cozi uriașe la Arena Națională

Data actualizării: Data publicării:
coada stadion

Sunt cozi uriaşe la Arena Naţională pentru biletele la meciul de miercuri dintre FCSB și Sporting Lisabona. Duminică s-au pus în vânzare tichetele la ghişee.

Fanii s-au înghesuit încă de la la primele ore ale dimineţii să cumpere bilete pentru marele meci de miercuri. Se mai găsesc biletele numai la inelul 3 al stadionului, la peluze și la cele două tribune.

Celelalte tichete au fost achiziționate online de către fanii echipei pregătite de Nicolae Dică.

Bilete disponibile la case:

Peluze - inelul 3: 30 lei
Tribuna 2 - inelul 3: 40 lei
Tribuna 1 - inelul 3: 40 lei

Programul caselor de bilete va fi următorul:

Duminică: 11:00 - 15:00
Luni: 11:00 - 19:00

Partida dintre FCSB și Sporting se va disputa miercuri, 23 august, pe Arena Națională, de la ora 21:45.

În cazul în care vor mai fi bilete disponibile, casele de bilete vor fi deschise și marți, chiar și miercuri, dacă va fi nevoie. Conducerea roș-albaștrilor anunță că în cazul în care se vor returna din biletele vândute online, acestea vor fi puse în vânzare la case.

Partida dintre FCSB și Sporting se va disputa miercuri, 23 august, pe Arena Națională, de la ora 21:45.

Imaginile ne-au fost trimise de un telespectator Digi24 care a mers să-şi cumpere bilet.  Dacă şi dumneavoastră aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail (redactie@digi24.ro sau digivox@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. Totodată, ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe Whatsapp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri