Simona Halep, favorita caselor de pariuri

Data actualizării: Data publicării:
Simona Halep - Karolina Pliskova
Foto: rolandgarros.com

Simona Halep este astăzi la un meci de finala turneului de tenis de la Roland Garros. Românca este considerată marea favorită în faţa adversarei sale, locul trei mondial, după ce ieri a revenit magic într-o partidă pe care era aproape să o piardă. Partida este programată să înceapă după ora 17:30.

Simona Halep - Karolina Pliskova
Foto: rolandgarros.com

Simona Halep a câştigat toate cele patru meciuri disputate în circuitul WTA cu adversara de astăzi, Karolina Pliskova. Şi toate s-au încheiat în minimum de seturi. Primul duel a fost în februarie 2015, ultimul în iulie anul trecut.

Singura victorie a cehoaicei a fost în Fed Cup, în confruntarea din 2016.

De remarcat că toate meciurile s-au disputat pe suprafaţă rapidă, niciunul pe zgură.

Acest bilanţ clar în favoarea Simonei, plus sezonul excelent reuşit de româncă pe zgură, o fac pe Halep favorită certă la casele de pariuri.

Cotele pentru o victorie a Simonei Halep sunt în jurul 1,30. Cotele pentru un succes al cehoaicei sunt între 3,50 şi 4,00. Asta înseamnă că la fiecare leu pariat pe Simona Halep veți câștiga 1,3 lei.

Şi pe plan financiar, Halep este peste Pliskova. A adunat din tenis peste 17 milioane de dolari, dublu faţă de adversara sa.

În cazul unui succes astăzi, Pliskova devine lider mondial, indiferent de rezultatul finalei de la Paris. În schimb, Halep are nevoie de trofeul de la Roland Garros pentru a urca, în premieră, pe locul 1 WTA.

În cealaltă semifinală, Timea Bacsinszky o înfruntă pe Jelena Ostapenko, de la ora 16:00.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri