Andrei Andronie, tânărul care a ucis două persoane într-un accident rutier, a fost condamnat la șapte ani de închisoare

Data publicării:
ciocanel-2

Inițial, Andrei Andronie fusese condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare. De asemenea, în primă instanță, daunele cerute de familiile victimelor fuseseră diminuate de la suma de 250.000 de euro la 80.000 de euro.

Accidentul provocat de Andrei Andronie a avut loc în noiembrie 2011, pe Calea Floreasca din Capitală. Tânărul, aflat la volanul unei maşini de teren, a fost somat de poliţişti să oprească, deoarece conducea cu viteză mare. A ignorat semnalele oamenilor legii pentru că era băut. Poliţiştii l-au urmărit, iar cursa pe străzile capitalei s-a încheiat tragic. Tânărul a lovit un taxi staţionat, iar şoferul şi clienta acestuia, o tânără de 22 de ani, şi-au pierdut viaţa.

Sentinţa inițială, de cinci ani şi jumătate de închisoare, este insuficientă, au spus rudele victimelor, care au făcut apel.

„Nu știu dacă aș putea să număr anii, să spun valoarea anilor în care el ar trebui să stea închis, să plătească pedeapsa asta, durerea pe care ne-a lăsat-o în suflet. Am avut un copil bun, tare bun”, a declarat mama tinerei moarte în accident.

Citiți și: Fiu de bancher, condamnat la 5 ani şi şase luni de închisoare după ce a ucis doi oameni într-un accident rutier

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri