C. Diaconescu: Despre încălcarea legii privind TVA-ul la Lukoil mai știți ceva?

Data publicării:
benzinarie lukoil - fb lukoil

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a denunțat, duminică, odată cu lansarea proiectului politic „România noastră", corupția din PSD și nepotismul din guvern, insinuând că deputatul Sebastian Ghiță a luat bani de la Victor Ponta, fondurile provenind din redevențe de la OMV.

Știți multe teme pe care dvs le-ați tratat cu foarte mare acribie și cu foarte mare determinare de care nu se mai știe nimic? Uite, îmi vine acum în cap cu încălcarea legii privind TVA-ul, parcă la Lukoil. Mai știți ceva? Și-a fost un scandal între președinte și premier la acea dată. Mai știm ceva? Spuneți-mi, faptul că nu mai interesează pe nimeni sau că nu mai spune nimeni numic este premeditat sau este doar o simplă chestiune superficială? (...) Dacă am un moment politic, atunci spun și-o las acolo!”, a declarat Cristian Diaconescu adresându-se celor două jurnaliste din studioul Digi24, Elena Vijulie și Tia Șerbănescu.

El a reamintit cazul lui Dominique Strauss-Khan, fostul șef al FMI, și a subliniat că „pe afirmațiile unei menajere, el a fost dat jos din avion cu cătușele la mâini. Pe afirmațiile unei menajere!”, a subliniat Cristian Diaconescu.

Subiect de campanie electorală şi motiv de discuţii în contradictoriu între preşedinte şi premier, dosarul Lukoil a fost unul de referinţă pentru 2014. După ce anchetatorii au anunţat un prejudiciu de un sfert de miliard de euro, ruşii au jucat dur şi au ameninţat cu închiderea rafinăriei de la Ploieşti, unde lucrează 3.500 de oameni. Fiind perioadă electorală, situaţia a rămas oarecum în coadă de peşte, dar surse surse judiciare susţin că anul acesta vor începe audierile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri