Nu au înţeles nici acum că moartea a 63 de tineri este o tragedie - judecătorii au ajuns la această concluzie într-unul dintre procesele care se judecă după tragedia din clubul Colectiv, în care sunt implicaţi patronii firmei ce a organizat spectacolul de artificii.

Embed:

Cei doi acționari ai companiei de spectacole pirotehnice care s-a ocupat de artificiile de la clubul Colectiv în 30 octombrie au cerut ca măsura arestului la domiciliu să fie înlocuită cu cea a controlului judiciar.

Ei au motivat această cerere spunând că vor să fie liberi pentru a putea discuta cu avocații și pentru a studia legislația, ca să se poată apăra mai bine, pe de o parte.

Pe de altă parte, cei doi au spus că vor să se poată întâlni cu parteneri de afaceri, pentru că luna decembrie este cea în care se fac mai mulți bani în domeniul spectacolelor pirotehnice.

Judecătorii s-au arătat șocați de această explicație, afirmând că cei doi acționari ai firmei nu au înțeles că 63 de oameni au murit în urma incendiului din clubul Colectiv.

În aceste condiții, instanța a respins cererea celor doi de plasare sub control judiciar.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!