Elena Udrea, prima vizită la Poliție: „Nu știam ce face Alin Cocoș”

Data publicării:
elena udrea dna mediafax-1

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la Secţia 2 Poliţie din Capitală, unde trebuie să meargă conform programului stabilit, după ce a fost pusă sub control judiciar în dosarul Microsoft, în care este urmărită penal pentru spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere.

Elena Udrea a ajuns la Secţia 2 Poliţie în jurul orei 10.00, aşa cum a stabilit cu poliţiştii supraveghetori, după ce procurorii au luat în cazul ei măsura controlului judiciar.

Dorin Cocoș a fost adus la DNA

Întrebată dacă va face dezvăluiri, aşa cum a scris pe pagina ei de Facebook, Elena Udrea a spus doar că abia a început ziua. De asemenea, Elena Udrea a fost întrebată și dacă îi este frică de pușcărie. „Numai puțin”, a spus deputatul. 

Aşa cum v-am promis aici, pe Facebook, voi spune adevărul despre tot ce se întâmplă - care sunt motivele reale ale vânătorii a cărei ţintă am devenit. Voi face asta într-un interviu pe care îl voi acorda astăzi. Nu vă pot spune, deocamdată, unde, (în orice caz nu la cineva care m-a menajat de-a lungul timpului) - nu de alta, dar ştiu că sunt destui cei care ar vrea să mă împiedice să spun unele lucruri. Şi ar fi păcat să nu aflaţi ce se întâmplă astăzi cu adevărat în România, ce luptă se duce în subteranele puterii şi care este miza reală", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Deputatul Elena Udrea este urmărită penal pentru spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere, fiind acuzată că a dobândit şi folosit bunuri despre care ştia că provin din infracţiuni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri