Invitată la emisiunea Jurnalul de Seară de la Digi24, Laura Codruța Kovesi a spus că una dintre cele mai mari realizări este că a reușit să consolideze o echipă de procurori care vor o Românie fără corupție. De asemenea, a declarat că nu are în plan o carieră politică, ci una tot în domeniul juridic.

Embed:

Întrebată de Cosmin Prelipceanu dacă a luat o decizie în privința carierei, Laura Codruța Kovesi, procurorul-șef al DNA, a răspuns:

Mi-am dat acordul doamnei ministru pentru această propunere. Îmi doresc să continui activitatea. E important să duc la capăt. Cea mai importantă realizare pe care am făcut-o ca șef al DNA a fost că am consolidat o echipă de procurori profesioniști, care vor o Românie fără corupție. Sunt oameni care au ce să scrie ce au făcut pentru România pe o foaie albă. Sunt mulți oameni care nu au ce să scrie. Nu am avut niciodată planuri de a intra în politică. Sunt foarte multe speculații. Am un plan și pentru cinci ani, și zece ani, planul meu nu vizează să canidez pentru funcția de președinte sau de senator. E un domeniu care îmi place și pe care nu doresc să-l schimb. Planul vizează tot o carieră în domeniul juridic.”

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!